Sustainable Street Food στην Κεντρική Πλατεία Θήβας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) σε μια συνδιοργάνωση με το ΕΕΕΕΚ Θήβας υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων και με τη συμμετοχή των τμημάτων του 3ου,4ου και 5ου Γυμνασίου Θηβών μαγειρεύουν …βιώσιμα!

Ο καταξιωμένος Neilson Hellas Executive Chef, Πάρης Κωστόπουλος επιμελείται το μενού και παρουσιάζει συνταγές βιώσιμης μαγειρικής υπό τους ρυθμούς του DJ, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2024 στις 10.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.

Σχετικά